Ulož to: stahuj zdarma bez registrace, porovnání služeb s Hellspy, Fastshare - Dinoshare a Webshare ulozto_cz mp3 písničky a filmy

Uložto / Hellspy / Fastshare / Webshare / Filmy / Mp3 / Zálohování / Registrace / Ceník

ulozto_czulozto_cz

Ulož to

Pokud neumíte stahovat mp3 z webu mps3.nadruhou.cz ani vám nejdou písničky nebo filmy bez registrace zdarma na youtube, máte ještě jednu možnost: ulož to ! Největší české uložiště kde můžete nejen ukládat Vaše osobní soubory, ale můžete soubory i vyhledávat a stahovat například mp3 hudbu, filmy nebo e knihy zdarma. Úplně nahoře vidíte náhled úvodní stránky.

Jak vyhledávat na ulozto_cz?

Vedle loga je vyhledávání, zkuste zadat například novinky a vyjedou vám nejnovější filmy ke stažení zdarma. Můžete zadat třeba přímo i jeho název. Doporučuji vyhledávat stylem: název filmu a za něj dopsat cz nebo dabing pokud máte zájem o dabovanou verzi, pokud preferujete titulky, napište za název filmu titulky.

Online filmy zdarma na ulozto.cz

Filmy / Seriály / Novinky / Kino / Trailery

Filmy nemusíte jen stahovat, ale klidně si je pustit online. Bohužel na ulozto_cz to nejde úplně zdarma, ale budete si muset koupit kredit, ale i tak vás sledování filmu nebo seriálu výjde třeba jen na 5Kč. Proč sledovat filmy online na ulozto.cz?

film online nebo stahnuti

Nemáte kredit? Nevadí. Film můžete i stáhnout. Jaký je rozdíl mezi stáhnout rychle a stáhnout pomalu? Aby jste mohli stahovat rychle, musíte mít koupený kredit. Proč si koupit kredit?

rychle stahovani

Když kliknete na stáhnout rychle, vyjede vám tabulka s výhodami rychlého stahování. U tohoto souboru bude rychlé stahování trvat jen 34 minut, kdyžto u pomalého 232minut. co jsou skoro 4 hodiny. Pokud tedy spěcháte, rychlé stahování se vám určitě vyplatí, navíc u přepočtu vidíte, že stáhnutí souboru bude stát jen necelých sedm korun. Takže za 7Kč ušetříte 3 a půl hodiny čekání. Jak si vážíte vašeho času?

Seriály

Seriály onlineNejoblíbenější seriály / Nejlépe hodnocené seriály / Nejhorší seriály

Stejně jako filmy můžete stahovat i seriály. V česku jsou televizní stanici bohužel hodně pozadu za oficiálními termíny nových dílů Vašich oblíbených seriálů. Délka se sice u oblíbených seriálů zkracuje, ale i tak nemáte možnost se na svůj oblíbený seriál podívat stejně rychle jako diváci v americe. Výjimkou budiž například seriál Sherlock Homles, který česká televize vysílala v dabované verzi ve stejné datum jako měla jeho britská premiéra. Kéžby to tak bylo u všech našich oblíbených seriálů jako jsou riverdale, stranger things, the 100, 13 reasons why, the walking dead, teorie velkého třesku, game of thrones (česky hra o trůny) daredevil,  nebo  simpsonovi. Hledáte nějaký nový seriál na který by jste se třeba mohli začít dívat se svou polovičkou? Zkuste edna.cz

Seriály online

Stejně jako filmy i seriály můžete na uložto sledovat online, stačí mít pro sledování dostatek kreditu.

Nejoblíbenejší seriály podle čsfd

1. Simpsonovi 92,6% 37060 fanoušků
2. Teorie velkého třesku 89,2% 35158 fanoušků
3. Přátelé 88,5% 28211 fanoušků
4. Jak jsem poznal vaši matku 84,5% 24964 fanoušků
5. Hra o trůny 91,9% 24522 fanoušků
6. Červený trpaslík 88,5% 18395 fanoušků
7. Futurama 87,6% 16624 fanoušků
8. Dr. House 87,2% 16139 fanoušků
9. Dexter 88,1% 13982 fanoušků
10. Ajťáci 87,7% 11070 fanoušků
11. Dva a půl chlapa 76,5% 10791 fanoušků
12. M*A*S*H 85,5% 10365 fanoušků
13. Black Books 89,0% 9229 fanoušků
14. Sherlock 91,4% 9136 fanoušků
15. Živí mrtví 80,1% 8872 fanoušků

Nejlépe hodnocené seriály

1. Zázračná planeta II 98,0% 2805 hodnocení
2. Zázračná planeta 95,2% 19333 hodnocení
3. Narcos 94,1% 13505 hodnocení
4. Bratrstvo neohrožených 93,8% 37393 hodnocení
5. Lov 95,8% 673 hodnocení

Nejhorší seriály

Mezi nejhůře hodnocené seriály na csfd.cz patří hlavně seriály české, kdo by to byl čekal že? Najdeme zde například: Velmi křehké vztahy, Ulice, Výměna manželek, Ordinace v růžové zahradě, soudkyně barbara atd.

Filmové novinky

Pokud jste filmový fanoušek určitě máte doma sbírku DVD, Blu-ray nebo nově dokonce filmy ve 4K. Pokud si chcete rozšířit sbou sbírku, tento měsíc vychází tyto filmy:

Co tenhle rok vyšlo na DVD?

Sestra, Spolu to dáme, Equalizer 2,Predátor: Evoluce, Po čem muži touží, Úžasňákovi 2, Alita: Bojový Anděl, Složka 64, Mrazivá pomsta, Úhoři mají nabito, Ženy v běhu, Aquaman, Bohemian Rhapsody, Jak vycvičit draka 3, LEGO® příběh 2, Léto s gentlemanem, Na střeše, Nedotknutelní, Potomek, Skleněný, Všichni to vědí, Úniková hra

Co minulý rok vyšlo na DVD a stojí za pozornost?

Bohemian Rhapsody Chvilky Louskáček a čtyři říše Touch Me Not Dívka v pavoučí síti Grinch Ten, kdo tě miloval Vratislav Effenberger aneb Lov na černého žraloka Balón Dívka Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny Gordon a Paddy Vdovy Creed II Hunter Killer Overlord Curiosa Robin Hood The Hate U Give Utop se, nebo plav Čertí brko Vánoce a spol., Znovu ve hře, Útěk, Asterix a tajemství kouzelného lektvaru, Smrtelné stroje, Spider-Man: Paralelní světy, Čarodějovy hodiny, Alita: Bojový Anděl, Aquaman, Holmes & Watson, Mary Poppins se vrací, Bumblebee, Sněhová královna v zemi zrcadel The Escape Room, Ticho před bouří, Hellboy, Vítejte v Marwenu, Husí kůže 2: Ukradený Halloween, Ledová sezóna 2, Raubíř Ralf a internet, Skleněný, Jumanji: Další level, Nabarvené ptáče, Vlastníci, Rychle a zběsile 8, Dokonalá lež, Ledové království II, Bitva u Midway

Kino

V Česku máme dva největší kinoprodejce a to Cinestar a Cinemacity.

Na co si zajít tento měsíc do kina?

Trailery

Kde najdete nejnovější trailery na filmy nebo upoutávky na nové díly Vašich oblíbených seriálů? No přece na youtube.

Nejlepší filmy podle čsfd

Na nejnavštěvovanějším filmovém webu csfd.cz najdete žebříček nejlépe hodnocených filmů všech dob. Níže se můžete podívat na prvních deset:

1. Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 95,3% 97135 hodnocení
2. Forrest Gump (1994) 94,5% 111773 hodnocení
3. Zelená míle (1999) 92,8% 95585 hodnocení
4. Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 92,6% 70869 hodnocení
5. Sedm (1995) 92,3% 85063 hodnocení
6. Schindlerův seznam (1993) 92,3% 64721 hodnocení
7. Kmotr (1972) 91,9% 60300 hodnocení
8. Nedotknutelní (2011) 91,4% 67649 hodnocení
9. Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 91,3% 32153 hodnocení
10. Pelíšky (1999) 91,1% 98500 hodnocení

Stahuj mp3 písničky zdarma

Písničky (mp3) jsou na tom podobně, stačí zadat název písničky. Dejme tomu že znáte přesný název písničky kterou chcete stáhnout, například: David Guetta & Sia - Flames když písničku vyhledáte na ulož to vyje najde vám například toto:

mp3 guetta sia flames

Na obrázku vidíte, že první čtyři soubory jsou mp3, pátý soubor je videoklip. Pokud budete chtít ve výpisu vyhledávání jenom mp3 soubory a ne napřílad .vob nebo .avi buďto dopište do vyhledávání mp3, takže hledaný výraz bude vypadat David Guetta & Sia - Flames mp3 a nebo může vybrat přímo záložku, nahoře vidíte záložky, aktální je záložka vše a pak video, obrázky, archivy, audio, dokumenty. Vyberte tedy audio a výpis písniček bude jen ve formátu mp3. Jak vybrat mp3 v nejlepší kvalitě? Doporučujeme stahovat soubory, které mají více než 10MB, z náhledu který vidíte výše bych normálně doporučil stáhnout soubor číslo dvě, který se přesně jmenuje: David Guetta & Sia - Flames (Igor Blaska Remix) (320 kbps) (YouTube 2 MP3) ale jak vidíte, v závorce je nějaky Igor Blaska Remix, takže to není verze kterou můžete slyšet například v rádiu. Takže buď si můžete stáhnout čtvrtý soubor s názvem David Guetta & Sia-Flames.mp3 má sice "jenom 8MB" ale kvalita bude i tak dostačující.

Zálohování souborů

Pokud máte v počítači soubory, o které nechcete přijít je dobré je zalohovat. K zálohování se dá taktéž použít web www.uloz.to

Nebo postupujte podle tohoto návodu:

  1. Přihlašte se na váš účet
  2. Klikněte na nahrát soubory
  3. Vyberte soubor ve vašem počítači

Po nahrání souboru určete jestli je soubor viditelný pro všechny (to znamená že pokud ho bude někdo vyhledávat přes vyhledávání najde ho a bude ho moci stáhnout) nebo soukromý soubor. Soukromý soubor budete moci stahovat jen vy a všichni komu na něj pošlete odkaz, soubor se dá navíc i zaheslovat, takže ho stáhne jen ten komu na něj pošlete heslo.

Rychlost stahování a zálohování

Pokud budete stahovat soubor o větší velikosti doporučil bych dokoupit kredit, stahovat můžete samozřejmě zdarma, ale rychlost je omezena na 300kb/s takže film o velikosti 2gb budete stahovat třeba i dvě a půl hodiny. Pokud si zakoupíte kredit (nemusíte platit převodem, ale stačí poslat sms) budete film stahovat třeba jen tři minuty (záleží na rychlosti internetu vašeho poskytovatele) Film můžete stáhnout už od 5Kč záleží na kvalitě (velikosti souboru). Rychlost uploadu souborů na uložto by mělo i bez koupených kreditů jet vaši nejvyšši možnou rychlostí, opět záleží na Vašem poskytovateli internetu.

Registrace

Nemáte na uložto účet? Nevadí registrace je snadná, jen klikněte vpravo nahoře na registrovat. Vymyslete si vaše uživatelské jméno (login), napište email, pohlaví a rok narození vyplňovat nemusíte, ale na narozeniny dostanete od uložto dárek v podobě pár mega kreditu zdarma. A pak se jenom vymyslete nějaké heslo. A je to, můžete stahovat zdarma. Pokud si koupíte kredit, budete mít navíc neomezenou rychlost stahování.

ulozto uloz to ulož to bombuj uložto ulozto_cz uloz.to uložto_cz bombuj filmy uloz uschovna ulož stahování z youtube bombuj tv ulož. to stahuj mp3 ulo ulozto_cz mp3 ulož.to ulozto cz bombuj eu ulosto ulozto_cz mp3 zdarma ulozto.cz uložto_cz filmy úschovna poslat bombuj.tv uloz. to stahuj z youtube ulozto.cz stahovani filmu mp3 youtube bombuj cz ulozt ulož to cz letecká pošta stahovani z youtube mp3 stahuj bombujtv uloz to cz bombuj. tv bombuj online filmy bombuj.cz ulož to.cz stahuj filmy uloz to.cz úschovna poslat zásilku úschovna stahuj mp3 zdarma ulozot bombuj to ulož.to cz písničky uložto.cz bombuj tv filmy ulozti www.ulozto ulos to uloto bonbuj mp3 zdarma stahuj bobuj bombuj filmy cz uloyto uschovna cz stahuj cz ulozto. stahuj mp3 z youtube uschovna.cz bombuj.tv cz bomuj bombuj film uložto_cz mp3 ukozto ulozo uloz to. stahuj to uloy to ulizto bombuj.eu uložit to ulož to stahuj uliz to ulozto_cz písničky ukoz to ulozto mp3.sk stahování ulzto bombuj.cz filmy ulož to stahuj filmy www.uloz.to bombuj. uloz ti mp3 stahuj zdarma www.ulozto.cz ulozto_cz seznam ulozto. cz bombuj. eu

Ceník, ale stahovat můžete samozřejmě i zdarma!

Data Cena
340 000 MB 1 000 Kč
240 000 MB 750 Kč
150 000 MB 500 Kč
70 000 MB 250 Kč
37 500 MB 150 Kč
25 000 MB

100 Kč

 

Uložto ve světě

Ulozto.sk

Ulozto.sk - ponúka neobmedzený priestor a pohodlie pre nahrávanie, zdieľanie a prezeranie vašich  dokumentov, prezentácií, fotografií, obrázkov a videí.Slovenskou verzi najdete na https://www.ulozto.sk/

Ulozto.net

Uloz.net offers you unlimited space and comfort for recording, sharing, and browsing your documents, presentations, photos, pictures and videos. Mezinárodní verzi v angličtině najděte na https://ulozto.net/

Zachowajto.pl

Ulož.to oferuje Ci nieograniczoną przestrzeń i komfort przesyłania, udostępniania i przeglądania Twoich dokumentów, prezentacji, fotografii, obrazów i plików wideo Polskou verzi najdete na.https://zachowajto.pl/

Jak je to se stahováním nelegálních souborů v České republice?

Na tuto otázku se dá odpovědět jednou větou a velice jednoduše. Stahování v České republice je tolerováno, sdílení nikoliv. Co to znamená? Pokud stahujete soubory přímo z internetu a nějakého datového uložiště neporušujete tím zákony České republiky, pokud ovšem stahujete a zároveň soubor sdílíte, například přes torrenty, dopouštíte se zločinu.

Pěkný článek na tento problém najdete například na netarena.cz, dovolím si citovat:

Jaký je ale v podstatě rozdíl mezi stahováním a sdílením? Pokud si film či hudbu stáhnete přímo do svého PC, tedy pro svou vlastní potřebu, tak vám v České republice v principu nehrozí žádný postih. Platí zde ovšem několik zásadních výjimek a varování.

 V deníku blesk vyšel článek s názvem Češi jsou národem internetových „stahovačů“. Zákon říká: Nelegální to není.

Zde si dovolím citovat komentář od pana Bartoše z pirátské strany

„Podle legislativy v Česku je možné vytvořit si kopii audiovizuálního díla, je to zcela legální, často se hovoří o tom, že stahování díla je zločin, ale není to tak,“

Někdy hledáte také výrazy jako: Ulozt, Ulpz to, Iloz to, Ukoz to, Üloz, Uložit to, Uloyto, Ulzto, Ulozot, Uozto, Uloýto, Ulošto, Uloto nebo Ulo6 to, Uložit to, uložto.cz-písničky mp3, ulož.to-stahování zdarma, registrace.avi, seznam cz, www.filmyulozto.cz

Uložto samozřejmě není jediný web na který můžete ukládat své soubory. Jak to tedy vypadá s konkurencí?

Hellspy

hellspy stahování bez čekání

Pár let zpátky bych řekl, že hellspy je jeden z největších konkurentů uložto, dnes si myslím, že trochu zaspal dobu a pokud hledáte něco normálního musíte se probrat tunou filmů pro dospělé. Hell spy má dvě možnosti koupení kreditu.

  1. Měsíční paušál, za 99Kč měsíčně budete mít neomezené stahování, dá se jednoduše zaplatit třeba SMSkou z Vašeho mobilu.
  2. Kredity - můžete si koupit různý počet kreditu a různé platební možnosti. U platbou sms od 700MB do 120 000MB, které se vám budu po každém stažení odečítat. 120 000 MB můžete mít již za 499Kč což je o 3GB více než za stejnou cenu u uložto. Doporučil bych spíše platbu kartou nebo převedem, kdy za 1000 Kč dostanete 500 000 MB

Pokud víte, že budete stahovat hodně věcí najednou, doporučuji si koupit paušál na měsíc a stáhnout si co nejvíce dat. Velkou nevýhodou je to, že si nemůžete nic stáhnout zdarma. Oproti konkurenci. Adresa je www.hellspy.cz

Hellspy bonus 3000 kreditů

Akce u Hellspy na kredit v hodněte 3000Mb neboli 3Gb je jednoduchá, stačí zadat Vaše telefonní číslo, příjde vám sms kód, který přepíšete a je to. Máte 3gb na stahování zdarma. Máte o kredit zdarma zájem? Pak klikněte na obrázek níže a zadejte Váš telefon.

hellspy bonus 3000

Fastshare

fastshare

Fastshare jedním slovem drtí konkurenci cenami. Za 100Kč dostanete 50GB kreditu, což je 2x více než na uložto. Obsahově je na tom o dost lépe než Hellspy. Co se stahování zdarma týče, tak je to opět o něco lepší než u konkurence, stahovat můžete samozřejmě i zdarma a rychlost je omezená na max. 450kB/s. Zároveň můžete stahovat jeden soubor. Adresa je www.fasthare.cz

Dinoshare

Dinoshare je již minulostí, protože jej koupil Fastshare. Měli jste na Dinoshare účet? Nic se neděje, zaregistrujte se na Fastshare pod stejným emailem jako jste měli na Dinoshare a Váš účet se i s kredity převede.

Slogan: dinoshare je zdarma. zadej co hledáš a stahujte neomezenou rychlostí zdarma

Webshare

Poslední z konkurence je Webshare. Stejně jako Fasthare i toto uložiště nabízí možnost stažení obsahu zdarma. Po vyhledání pár stejných souborů, bych řekl že je na webshare asi nejkvalitnější obsah. Soubory jsou nahrávány v super kvalitě, takže určitě doporučuji vyzkoušet.

ulozto_cz stahujeme zdarma

14.4.2019 10:00 ulozto_cz